Ons personeel

De directeur: Safina Könst

Safina is sinds januari 2017 oprichter van onze organisatie. Safina heeft zelf veel ervaring in de jeugdzorg en de kinderopvang. Safina staat ook regelmatig op de groepen zodat ze altijd weet wat er speelt en alle ouders en kinderen kent. Ze houdt ontzettend veel van kinderen en van mensen in het algemeen en heeft dan ook een groot netwerk. Safina vindt oprechtheid en samenwerking erg belangrijke waarden. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat haar personeel met plezier werkt en de kinderen zich goed ontwikkelen. Ze doet alles wat nodig is om dit te bewerkstelligen en werkt met passie en grote inzet aan onze doelstellingen.

Leidinggevende KDV en leidster babygroep: Amber Wegbrands

Amber werkt dit jaar 25 jaar bij ons. Ze is moeder van twee zonen, Mika & Kimi. Vanaf dag één werkt Amber al op de babygroep, want daar ligt haar hart en ziel. Ze is een echte babyleidster! Ambers kracht is dat ze  goed aanvoelt wat een baby nodig heeft, en daar gelijk op in kan springen. Hierdoor voelen de kinderen zich bij haar op hun gemak en bij verdriet kan ze hen altijd troosten met een knuffel of een liedje. Amber vindt het belangrijk dat elk kind mag zijn wie het is, omdat elk kind uniek is.

Leidinggevende BSO en leidster baby- en peutergroep: Simone van der Wal

Simone  werkt al 20 jaar bij ons. Ze houdt van knutselen en van lekker gek doen met de kinderen en probeert van elke dag een feestje te maken. Simone vindt het werken met kinderen van alle leeftijden leuk: van baby tot schoolkind. Zij is creatief en heeft voor elk probleem wel een oplossing! Simone vindt het belangrijk dat er een gezellige sfeer heerst en dat er uitdaging wordt geboden.

Leidster BSO/peutergroep/babygroep: Esmeralda Pellegrom

Esmeralda werkt sinds 5 jaar bij ons. Esmeralda’s kracht is dat zij kinderen op een rustige en lieve manier benadert, rustig luistert naar wat zij willen en een groot inlevingsvermogen heeft. Als kinderen met ideeën komen, springt ze hier gelijk op in, verzint er vaak nog een creatief idee bij en gaat dan aan de slag. Esmeralda vindt het belangrijk dat kinderen met plezier naar het kinderdagverblijf of de BSO  komen en dat ze zich thuis voelen op de groep.

Leidster BSO/peutergroep/babygroep: Lyanti Rosina

Lyanti is sinds 2019 als pedagogisch medewerker bij KindKoers actief. Zij heeft een dochtertje van vier jaar dat ook met plezier naar KindKoers gaat. Lyanti houdt ervan om lekker gek te doen met de kinderen en ze een leuke dag te bezorgen. Door het bieden van verschillende soorten activiteiten wil zij inspelen op hun ontwikkelingsfase.

BSO medewerker: Randy Haferkamp

Randy is BSO medewerker bij KindKoers voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Randy is erg actief met de kinderen en vindt het belangrijk dat zij lekker bewegen en buiten bezig zijn. Hij is regelmatig met de kinderen bezig op het gebied van sport en spel.