Wie zijn wij

Safina Könst

Directeur

Safina heeft zelf veel ervaring in de jeugdzorg en de kinderopvang. Zij staat ook regelmatig op de groepen zodat ze altijd weet wat er speelt en alle ouders en kinderen kent. Ze houdt ontzettend veel van kinderen en van mensen in het algemeen en heeft dan ook een groot netwerk. Safina vindt het belangrijk dat haar personeel met plezier werkt en de kinderen zich goed ontwikkelen. Ze doet alles wat nodig is om dit te bewerkstelligen en werkt met passie en grote inzet aan onze doelstellingen.

Amber

Leidinggevende KDV

Amber is moeder van twee zonen. Vanaf dag één werkt Amber al op de babygroep, want daar ligt haar hart en ziel. Ze is een echte babyleidster! Ambers kracht is dat ze  goed aanvoelt wat een baby nodig heeft, en daar gelijk op in kan springen. Amber vindt het belangrijk dat elk kind mag zijn wie het is, omdat elk kind uniek is. Variatie in haar werk vindt ze fijn, daarom is Amber ook vaak te vinden op de peuter- en BSO groep

Simone

Leidinggevende BSO

Simone houdt van knutselen en van lekker gek doen met de kinderen en probeert van elke dag een feestje te maken. Simone vindt het werken met kinderen van alle leeftijden leuk: van baby tot schoolkind. Zij is creatief en heeft voor elk probleem wel een oplossing! Simone vindt het belangrijk dat er een gezellige sfeer heerst en dat er uitdaging wordt geboden.

Randy

BSO Medewerker

Randy is BSO medewerker bij KindKoers voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Randy is erg actief met de kinderen en vindt het belangrijk dat zij lekker bewegen en buiten bezig zijn. Hij is regelmatig met de kinderen bezig op het gebied van sport en spel.