De Mei-Vakantie zit er weer op…..

Hieronder is te zien hoe wij weer met z’n allen twee geweldig leuke weken hebben gehad!!!!

Spelletjes voor Koningsdag. Ook werden er “Oranje-shirts” gemaakt.
Even naar de speeltuin.
Bij de jonge schaapjes en geitjes kijken op de kinderboerderij.
Wat was het leuk om de geitjes en schaapjes te aaien en te ravotten in de speeltuin van kinderboerderij Boerenvreugd.
Picknicken aan het surfeiland, na afloop even uitbuiken 🤣
Het is voorjaar, dus druk bezig met moestuintjes, bloementuintjes en ook het zien ontkiemen van bonen.
Bij het tuincentrum de vissen voeren en gepicknickt met als toetje……..een OLIEBOL!!!!!!! HEERLIJK!!!!

Vrolijk Pasen!!!

De afgelopen dagen zijn we heerlijk bezig geweest met het thema Pasen. We hebben verschillende paashangers gemaakt, eieren gekleurd en gezocht. En heerlijk met de vier nieuwe kuikentjes geknuffeld. We wensen iedereen fijne Pasen!

Meivakantie op de BSO

De lente is overal te zien….bloemen beginnen te bloeien, de blaadjes aan de bomen gaan weer groeien en de eerste kuikens en lammeren zijn al geboren. Daarom zal de meivakantie in het teken staan van de lente. We gaan naar de bossen, we gaan naar lammetjes kijken, we gaan naar de kinderboerderij en de geitenboerderij. Natuurlijk gaan we ook knuffelen met onze nieuwe kuikens!We gaan bloemen poten in potten en we zullen gaan zien hoe zaden ontkiemen. Veel plezier in de meivakantie!!!!

Eropuit!

Vandaag weer een leuke carnavaldag met “levend ganzenbord” waarbij de kinderen hun best deden om te winnen! We hebben zelf klei van Maïzena gemaakt in verschillende mooie kleuren! Maar na al het slechte weer van de afgelopen dagen hebben we ook van het mooie weer genoten! We zijn o.a. naar de skatebaan en de kinderboerderij geweest!

Alaaaaaaaf!!!!!

Vandaag hebben wij een foto-speurtocht gedaan. We hebben heerlijke confetti pannenkoeken gegeten en Bingo gespeeld!!! Wat een heerlijke Carnavalsdag!!!!

Voorjaarsvakantie

Of zullen we het “Carnaval-vakantie” noemen? De hele week mogen de kinderen verkleed komen en gaan we leuke activiteiten doen rondom het thema Carnaval! Carnaval-sjoelen, confetti werpen, clowntje-prik, speurtocht, levend ganzenbord, stoelendans, we gaan confetti pannenkoeken eten en nog veel meer!!!! Alaaaaaaaafffff!!!!!!!!🥳🦸🧛‍♂️🤹‍♂️🕺👸

Crea-Bea

We zijn weer heerlijk aan het knutselen geslagen deze week. Vrolijke bomen! Laat de lente maar komen!!!!

Voer voor de vogels

De vogeltjes worden verwend met deze mooie en heerlijke traktatie! Super leuk om dit in je tuin te hebben hangen en dan naar de vele vogeltjes te kunnen kijken die komen smullen!