Activiteiten Meivakantie BSO

We gaan er weer 2 leuke en gezellige weken van maken! We hebben maandag 26 april Koningsspelen! De kinderen mogen in hun oranje feestkleding komen en gaan leuke sport en spel activiteiten doen. Ze zullen ook lekker pannenkoeken eten! De andere dagen zullen wij druk zijn met sportieve en creatieve activiteiten zoals: voetbal, handbal, basketbal, trefbal, een eigen beker kleuren met porseleinstiften en omdat veel kinderen er naar vragen gaan we weer een keertje slijm maken! Wij hebben er al heel veel zin in!

Koningsspelen 23 april 2019

Kas en Wikki

De muizen Kas en Wikki van het voorleesboek van Uk&Puk waren ook ziek. De kinderen speelden het verhaal na door ze in bed te verzorgen, voor te lezen en als dokter te onderzoeken….. lief hoor!

Puk is verkouden!

Hatsjoe!!! Puk is verkouden! Puk heeft een snottebel…. wat moet Puk dan doen?! Zijn neus snuiten! Kunnen jullie Puk leren hoe hij dat moet doen?!
Zie hier het resultaat! Goed gedaan allemaal!!!

Puk is gevallen!

Het nieuwe thema van Uk&Puk is: Hatsjoe! Bij dit thema is Puk ziek. Vandaag is Puk gevalen door de harde wind… waar heeft Puk pijn? We plakken er een pleister op en geven hem een kus, dan gaat het vast snel over!

Een bedankje voor de medewerkers

Vandaag ontvingen de medewerkers van KindKoers een presentje van de wethouder van Jeugd en Onderwijs. Super bedankt namens de medewerkers! We hebben ons met liefde en goede zorg ingezet.🥰❤

Uk&Puk

Deze maand is het thema: Dit ben ik! De kinderen lieten zien dat Puk ook oren heeft en een neus, mond en ogen….. zelf keken ze in de spiegel en wezen hun eigen lichaamsdelen aan. Wat doen we met onze voeten? Lopen! Wat doen we met onze handen? Handen kun je wassen! Etc. Etc.

Sneeuwpret!

Heerlijk sleeën in de sneeuw! Sneeuwballen gooien en glibberen en glijden door de sneeuw!