Surfeiland

Vanmorgen zijn we gezellig naar het Surfeiland gewandeld. Helemaal naar de boei gelopen en daarna gespeeld bij het speelschip.

Wat hoort er nog meer bij de herfst?

🕷️🕸️ Kriebel spinnen!!! Spinnen van kastanjes gemaakt en strijkkralen en ook nog een spinnenweb geregen met een spin van onze handen gemaakt! Wauw!!! Wat zijn ze gaaf geworden!!!

Donderdag gymdag

Vandaag weer lekker klimmen en klauteren in het klimrek, voetballen en de hoepel dans (stoelendans maar dan met hoepels). Was weer super leuk!

Herfstvakantie op de BSO

De herfst is begonnen! Dat betekent dat de herfstvakantie eraan komt! Wat gaan we dit keer allemaal doen met de kinderen van de BSO???? We zullen kriebelige beestjes maken, de herfstachtige natuur in trekken en de vogeltjes van heerlijke maaltijden voorzien!

Gymmen

Vanmorgen zijn we met de kinderen van het kinderdagverblijf naar de gymzaal geweest. Heerlijk in de weer geweest met de ballen!

Wij hebben onze plasdiploma!!!!

Vanaf 2 jaar, of eerder als hier behoefte aan is, gaan de kinderen mee naar het potje of het toilet. Als de kinderen een plasje doen mogen zij een sticker plakken op een “dikke duimen kaart” als de kinderen uiteindelijk zonder luier kunnen en dit gaat een periode goed, dan krijgen zij een “plasdiploma”. Kijk hoe trots deze mannen zijn!!!!