Workshop Intratuin

Met de BSO kinderen hebben we een workshop gedaan bij Intratuin. Ze mochten zelf hun windlicht glas kleuren. Ook hebben ze er als decoratie mos en sneeuw in gedaan. Wat zijn ze mooi geworden!

Schaatsen

Vandaag zijn de kinderen van de BSO met het openbaar vervoer naar “Hoofddorp On Ice” geweest. De kinderen hebben heerlijk geschaatst! Met natuurlijk een beker warme chocolademelk met slagroom erbij!!!! Wat hebben ze een plezier gehad!

Kerststukjes maken

De kinderen van de BSO hebben net zelf leuke kerststukjes gemaakt! Leuk en gezellig begin van de kerstvakantie?

BSO in de gymzaal

Op dinsdag en donderdag sporten wij met de kinderen van de buitenschoolse opvang in de gymzaal van ESA bij de Waterlelie. o.a. Lekker klimmen en klauteren, balspellen en tikspellen.

Activiteiten voor de BSO in de kerstvakantie

Maandag 23 december zullen de kinderen kerststukjes gaan maken
Maandag 30 december gaan we schaatsen met de kinderen!
Dinsdag 31 december is het oliebollen feest!!!
Donderdag 2 januari gaan we een leuke workshop sfeerlicht doen bij Intratuin

Kerst knutselen

We zijn begonnen met het knutselen voor de kerst. Leuke kerstmannen plakken/verven, kerststerren verven en kleurplaten van Uk&Puk.

Sinterklaasfeest

Vorige week 5 december werden wij verrast met een bezoek van twee pieten op het kinderdagverblijf en bij de buitenschoolse opvang. De kinderen hebben lekkere pepernoten gekregen en kregen ook nog een kado! Wat hebben we genoten met z’n allen! Tot volgend jaar Sinterklaas! En dank u wel!!!