De directie

De directie bestaat momenteel uit de directeur, Safina Könst. Daarnaast is er een freelance orthopedagoog ingehuurd door KindKoers, om ervoor te zorgen dat het beleid aan de meest recente eisen voldoet en telkens wordt geëvalueerd en geïmplementeerd. De orthopedagoog zal zich daarnaast richten op het maken van beleid voor nieuwe projecten die KindKoers op wil zetten.

De directeur: Safina Könst

Safina is sinds januari 2017 directeur van onze organisatie. Zij is een enorme doorzetter met veel ideeën. Als ze eenmaal iets goeds bedacht heeft dan gaat ze er net zo lang voor tot haar ideeën bereikt zijn. Safina heeft zelf ervaring in de jeugdzorg en de kinderopvang. Ze houdt ontzettend veel van kinderen en van mensen in het algemeen en heeft dan ook een groot netwerk. Safina vindt oprechtheid en samenwerking erg belangrijke waarden. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat haar personeel met plezier werkt en de kinderen zich goed ontwikkelen. Ze doet alles wat nodig is om dit te bewerkstelligen en werkt met passie en grote inzet aan onze doelstellingen.

Freelance orthopedagoog: Laura Kralt

Laura is door KindKoers ingehuurd om het beleid te stroomlijnen en na te denken over het opzetten van nieuwe projecten die onder KindKoers zullen vallen. Ze heeft ervaring in de kinderopvang en de jeugdzorg en heeft al voor meerdere opdrachtgevers in de zorg en welzijn branche op succesvolle wijze opdrachten afgerond. Zij is in 2012 afgestudeerd als klinisch orthopedagoog aan de Vrije Universiteit. Naast het opzetten van nieuw beleid voor KindKoers houdt zij zich ook bezig met de implementatie ervan. Laura is een mensen-mens, analytisch ingesteld, ambitieus en werkt professioneel. Laura vindt het belangrijk dat beleid goed aansluit bij de werkvloer en dat de medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie. Alleen zo kunnen ook ouders, kinderen en samenwerkingspartners zich prettig voelen bij KindKoers.