Brengen en halen

KindKoers foto homepageKinderen kunnen op elk moment van de dag gebracht en gehaald worden. Op het kinderdagverblijf zal de overdracht tussen 09.30-16.00 uur in de centrale hal zijn. Voor 09.30 en na 16.00 uur kunt u uw kind brengen en halen op de groep zelf. Dit doen we op deze manier, omdat we dan de overige kinderen het minst storen.

Tussen 11.30-12.30 uur eet uw kind met ons de lunch. Het zou fijn zijn als u uw kind voor of na deze tijd ophaalt. Dat is voor uw kind wel zo fijn.

Speelgoed baby

Speelgoed meenemen van huis

Kinderen mogen iets van thuis meenemen, een speeltje of knuffel waar ze aan gehecht zijn of zomaar iets wat ze graag willen laten zien. Ieder kind heeft een eigen vakje voor de persoonlijke spulletjes en reservekleding. Het meenemen van persoonlijke spulletjes is wel op eigen risico. Kinderopvang KindKoers is niet aansprakelijk als er iets kwijt raakt of kapot gaat tijdens het spelen, wat natuurlijk altijd kan gebeuren.

De overdracht & dagboekjes

Bij het brengen en halen nemen wij voldoende tijd voor de overdracht. Het komt de zorg ten goede als ouders en pedagogisch medewerkers elkaar goed informeren over de kinderen. Vanaf de babygroep houden wij een individueel dagboekje bij. De babyleidsters schrijven regelmatig over de belevenissen van het kind gedurende de dag of over de belangrijke stappen die het kind gezet heeft in zijn of haar ontwikkeling. De schriftjes zijn niet bedoeld als vervanging van de overdracht.